Het nieuwe Filmoffice Fryslan en Green Film Making hebben elkaar gevonden in onze gezamenlijk visie op duurzaamheid en brengen dat gelijk in de praktijk tijdens het aankomende Noordelijk Film Festival in Leeuwarden. Sustainability manager Els Rientjes zal op maandag 5 November de eerste sessie van de 48 Minute Film Schools voor haar rekening nemen. 48 Minute Film Schools is onderdeel van New Generation, het nieuwe makersgedeelte van het festival, en is een samenwerking tussen 48HFP Leeuwarden en New Noardic Wave.

48 MINUTE FILM SCHOOL – GREEN FILM MAKING

MAANDAG 5 NOV 2018 – 16:00 UUR

LOCATIE: EXPOSITIESCHIP DE EESTROOM – LEEUWARDEN

In 48 minuten vertelt Els alles over duurzaam produceren. Als tijdelijk dorp kom je op een filmset steeds minder afval en flesjes water tegen. Maar wat doe je met die 10KW? En dat aggregaat? Of die gaffer die toch wel heel veel waarde hecht aan zijn stuk vlees? Els komt het allemaal tegen. Na de masterclass is er een netwerkborrel voor makers en duurzame ondernemers met een groene oplossing.

Erbij zijn? Je krijgt toegang met een New Generation bandje. Voor 35 euro kun je naar alle New Generation events en borrels.

Meer informatie