Het Green Film Making Project is on the road in de maand april. Op donderdag 10 april nemen we deel aan The London Sustainable Production Eco-Expo, en op vrijdag 11 april geven green filmmakers Daniel Aiss en Marc Bary een presentatie op de Industry Day van het International Short Film Festival Nijmegen. We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij één van deze evenementen.

First stop: Londen op 10 april

Tijdens The London Sustainable Production Eco-Expo geven Chai Locher (projectleider Green Film Making Project) en Wiendelt Hooijer (coördinator Green Film Making Project) een presentatie over het Green Film Making Project, en vertellen zij over de laatste stand van zaken van green filmmaking in Nederland.

Dit internationale netwerkevenement is het initiatief van de organisatie Green Product Placement, opgericht door Beth Bell, die samen met collega Lisa Dietrich zal spreken tijdens dit event. Andere sprekers zijn onder andere Alison Tickell (Julie’s Bicycle) en Tim Benson (Firefly Solar). Wil je meer weten? Bezoek de Facebook pagina van de London Eco-Expo. Met deze link meld je je aan. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Toegang: Gratis voor professionals uit de TV en filmindustrie
Locatie: London College of Communication (Lecture Theater)
Tijdstip: start om 17:30 uur

Second stop: International Short Film Festival Nijmegen op 11 april

Tijdens het International Short Film Festival Nijmegen verzorgen Daniel Aiss en Marc Bary een workshop over green filmmaking tijdens de Industry Day. Deze dag staat in het teken van (Europees) co-produceren, waarbij duurzaam produceren een factor van betekenis kan zijn.

Daniel Aiss is producent bij ALP Media en jurylid voor de Europese Studentencompetitie 2014. Marc Bary is als producent verbonden aan IJswater Films. Beiden namen deel aan het Green Film Making Project in 2013.

Bijwonen? Bestel je kaarten via deze link.

Toegang: € 20 / € 7,50 voor geaccrediteerde gasten / gratis voor NBF leden
Locatie: LUX – Mariënburg 38-39
Tijdstip: start om 10:00 uur

Next stop?
Wil je weten waar het Green Film Making Project nog meer neerstrijkt in de komende periode? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.