mail facebook twitter

Videoverslag workshop Green Film Making KORT! en ONS

Makers van KORT! en One Night Stand woonden op 21 januari de door ons georganiseerde green filmmaking workshops bij. Tijdens deze workshops in het Ketelhuis en HUB Amsterdam deelden we kennis over green filmmaking. Experts, zoals Klaas van Egmond (hoogleraar Geowetenschappen), Carlijn Lindemulder (Sustainability Director ID&T) en Nicola Knoch (CSR advisor ‘Buddy’), deelden hun visie op het groener produceren van films. Het videoverslag kun je hier bekijken.

De registratie die NTR maakte, is hier te bekijken en bevat reacties van deelnemers aan de workshops. Op woensdag 12 maart vindt de progress meeting plaats met alle KORT! makers. Uiteraard houden we je op de hoogte van interessante uitkomsten.

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Email Format