FILMMORE, een post-productiebedrijf gevestigd in Nederland, België en Luxemburg, presenteert een innovatieve app voor de iPad waarmee het post-proces van de filmproductie een stuk gemakkelijker, efficiënter en duurzamer wordt.

Hans van Helden, Managing Director bij FILMMORE, vertelt hierover: ‘FILMMORE Dailies app is een applicatie voor de iPad waarmee op een efficiënte wijze dailies gestreamd kunnen worden naar de iPad van de klanten zoals regisseurs, DoP’s en producenten. De app biedt naast het streamen ook de mogelijkheid om aanpassingen zoals kleurcorrectie en VFX aan te geven en deze te delen met iedereen die betrokken is bij de postproductie.’

Het Green Film Making Project is enthousiast! Waarom? De FILMMORE Dailies app zorgt voor een duurzamer werkproces. In plaats van dat koeriers heen en weer rijden om harddisks te bezorgen kunnen mensen in dezelfde applicatie werken. Dit maakt de workflow een stuk efficiënter. En dús groener.

Bekijk het filmpje dat we maakten over de FILMMORE Dailies app.

Efficient workflow with the Filmmore Dailies App from greenfilmmaking on Vimeo.