Op 24 april organiseerde het Green Film Making Project een masterclass met als als thema ‘Green Filmmaking is taking over Europe’ in het EYE Filmmuseum. Voor een volle zaal met filmprofessionals hielden o.a. Kim van den Heuvel van het Vlaams Audiovisueel Fonds en Michael Geidel van het Duitse Green Film Initiative hun inspirerende verhaal over hoe green filmmaking ook in hún filmsector steeds meer een factor van betekenis begint te worden.

De hoge opkomst en de positieve feedback tijdens de borrel erna zijn voor ons duidelijke signalen dat duurzaam produceren in de filmindustrie steeds meer draagvlak krijgt, wat ons uiteraard zeer tevreden en hoopvol stemt.

Was je erbij en wil je nagenieten? Of heb je de masterclass gemist en wil je de schade inhalen? Bekijk de onderstaande video, geschoten door Gabe Bauer of lees het verslag op het blog van Voor de Wereld van Morgen van de ASN. En bekijk de foto’s op onze Facebookpagina.

Masterclass ‘Green filmmaking is taking over Europe’ – EYE Film Institute (Amsterdam) from greenfilmmaking on Vimeo.