De netwerkbijeenkomst ‘Duurzaam-Innovatief Ondernemerschap: de Realiteit’, die stond gepland op woensdag 26 november in EYE Amsterdam, wordt verplaatst naar een nieuwe datum. Naar verwachting wordt dit een middag/avond in maart 2015.


Wilt u als eerste worden geïnformeerd over de nieuwe datum waarop de netwerkbijeenkomst ‘Duurzaam-Innovatief Ondernemerschap: de Realiteit’ plaatsvindt? Meld u aan voor onze mailinglijst door op deze link te klikken. In januari verwachten wij u verder te kunnen informeren over het programma.

Excuses voor eventueel ongemak.

Met vriendelijke groet,

Het Green Film Making Project
Strawberry Earth
IDFA
Het Ministerie van Economische Zaken

P.S. Toch naar IDFA? U bent van harte welkom tijdens Green Screen Day op donderdag 27 november. Het Green Film Making Project stelde het programma samen, met duurzame documentaires en inspirerende sprekers. Klik hier voor meer informatie en om trailers te bekijken.