Georganiseerd door Els Rientjes, Sustainability Manager, getiteld Duurzaam Produceren in de Praktijk’

Op donderdag 19 maart ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop ‘Duurzaam Produceren in de Praktijk’, georganiseerd door Sustainability Manager Els Rientjes. Samen met ervaren green filmmakers en experts op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken kijken we naar de praktijk van duurzaam produceren. Met concrete voorbeelden, en kennisuitwisseling op het gebied van duurzaamheid en de toepassingen ervan op de filmset.

‘Afval’, een breder perspectief
Tijdens deze workshop ligt de focus op ‘afval’, en in breder perspectief op de omgeving. Hoe ga je om met de locatie waarop je draait? Hoe laat je die achter? Wat doe je met vuilniszakken gevuld met materiaal waar je na afloop niets meer mee kunt? Hoe zinvol is het om je afval te scheiden? Deze vragen, en vele andere, komen aan bod tijdens de workshop.

Sprekers
Onder de sprekers bevinden zich ervaren green filmmakers Marc Bary (IJswater Films) en Trent (OAK Motion Pictures). Zij vertellen over hun ervaringen met duurzaam produceren. Locatiemanager Tijn Heerkens (Locatiegoed) laat zien welke efficiënte toepassingen je kunt gebruiken om milieubewuster om te gaan met de draailocatie. Remko Zuidema (BRIQS) vertelt vanuit zijn expertise als oprichter van BRIQS over hoe je anders kunt nadenken over het gebruik van grondstoffen in de omgeving waar je woont of werkt. De andere namen van sprekers maken we binnenkort bekend.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Uitvoerend producenten, locatiemanagers en productiemanagers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze workshop. De bijeenkomst is ook interessant voor filmprofessionals die geïnteresseerd zijn in duurzamer werken op de filmset. Aansluitend organiseren we een borrel waar we samen met alle aanwezigen het glas heffen op de toekomst.

Praktische informatie

Wat? Workshop ‘Duurzaam Produceren in de Praktijk’
Waar? PLLEK,TT Neveritaweg 59, Amsterdam Noord (Kijk hier voor de routebeschrijving)
Wanneer? Donderdag 19 maart 2015
Hoe laat? 13:30 – 17:30 uur (+ borrel)
Voor wie? Uitvoerend producenten, locatiemanagers, productiemanagers. En verder zijn alle filmprofessionals met interesse in duurzaam produceren van harte welkom.
Kosten? Toegang is gratis (let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar)
Deelnemen? Stuur een e-mail naar rsvp@strawberryearth.com om je aan te melden (o.v.v. ‘Workshop 19 maart’)

We hopen je op 19 maart te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Els Rientjes, Sustainability Manager
Team Green Film Making Project

Beeld: De workshop ‘Duurzaam Produceren in de Praktijk’ vindt plaats in Pllek in Amsterdam Noord. Via ndsm.nl