De crews van de ONE NIGHT STANDS 2015 zijn druk bezig met de (pre)productie. Zoals in 2014 ook het geval was produceren de makers hun korte film zo duurzaam mogelijk. In de voorafgaande jaren gebeurde dit in het kader van het Green Film Making Project. Met ingang van dit jaar ondersteunt Sustainability Manager Els Rientjes álle producties die een realiseringsbijdrage van het Nederlands Filmfonds ontvangen in het duurzaam produceren. En dus ook de makers van de ONE NIGHT STAND-films.

Maar hoe pakken de crewleden van ONS het duurzaam produceren aan? Filmstudent Jelle Beuger ging op bezoek op de set van ‘Een Goed Leven met een Gelukkig Einde’, van BIND, en maakte deze ‘green film’ making of.

 

Green Film ‘Making Of’ of ‘Een Goed Leven met een Gelukkig Einde’ (ONE NIGHT STAND 2015) from greenfilmmaking on Vimeo.

 

Jelle is inmiddels ook al langs geweest op andere sets, en zodra er meer ‘green film’ making of’s zijn delen we die uiteraard via onze nieuwsbrief.

Werk jij op een set waarbij dingen nét iets handiger, duurzamer en efficiënter worden aangepakt? En heb je daar foto’s of filmpjes van? Deel het met ons via Facebook of stuur ze naar info@greenfilmmaking.com