Ben jij een creatieve geest? Altijd al benieuwd geweest wat zich afspeelt op een filmset? Ben je kritisch en denk je in oplossingen, liever dan in problemen? Heb jij je ook wel eens afgevraagd wat het nut is van afval produceren?

Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Green Film Making en Stichting Circulaire Economie organiseren samen een workshopdag voor studenten op zondag 4 oktober. Daar gaan we het afvalvraagstuk op de filmset aanpakken.

Om dit te kunnen doen hebben we een aantal vrijdenkers nodig. Op 4 oktober gaan we de afvalproblematiek afpellen en de richting verkennen voor oplossingen. We gaan zorgen voor een concreet stappenplan waarmee de filmindustrie actief aan de slag kan. Wellicht zit er daarna wel een onderwerp bij voor je studie.

De workshop is gratis en de hele dag wordt er voor eten en drinken gezorgd.

Het is niet nodig dat je al kennis hebt van het filmvak. Je open blik en een ‘waarom doen ze dat zo?’-gedachte is hard nodig. En natuurlijk je ervaring met en kennis van facilitaire processen. Deze kennis is aanvullend en kan daarmee een nieuw licht schijnen op het hoe en waarom op de filmset.

Heb je interesse? Meld je dan z.s.m. aan via info@greenfilmmaking.com. Zodra je aanmelding goed geregistreerd is, ontvang je alle aanvullende informatie.

——
Organisatoren:
Els Rientjes, Sustainability Manager Nederlands Filmfonds
Adrianne Jonquière-Breure, Stichting Circulaire-Economie