Wat hebben we een prachtige bijeenkomst gehad, met de workshop ‘Green Film Making in Post Productie’, van dinsdag 24 mei.

De opkomst was hoog, de bijdragen inspirerend en de borrel was goed, green en gezellig. Post producenten uit alle divisies waren aanwezig om te kijken hoe de processen in de post productie efficiënter en duurzamer kunnen, én hoe ze beter kunnen ingebed kunnen worden in het gehele productieproces.

Onder meer sound design, VFX, post productie supervising, editing en handige ‘post productie’ tools kwamen aan bod.

We zijn aangenaam verrast door de animo en het enthousiasme voor het thema. Dus hier gaan we zeker nog een opvolging aan geven.

Ontzettend bedankt aan alle sprekers: Mels Kroon van STORM Post Production, Maria Kramer van Warnier Posta, Neeltje van der Heijden, Maarten De Graaf, Job ter Burg en Kasper Oerlemans. Aan de organisatie door FC Walvisch, Ben Willems van OQTOO en ondersteuning van Hectic Electric en Camalot Amsterdam. Aan Andrea van Pol voor het in goede banen leiden van de gesprekken, aan de mannen van Kus de Kok voor de catering en aan Fenna Lenders voor de ondersteuning bij de deur.

En uiteraard willen wij ook alle aanwezigen bedanken!

Dorien Grötzinger maakte de foto’s. Bekijk ze hier op Facebook. En een uitgebreid verslag volgt snel, dus hou onze website en social media in de gaten.