Op plekken waar geen netstroom voor handen is, biedt Wattsun een nieuwe oplossing: pop-up power. Wattsun is daarmee een revolutionaire oplossing voor off-grid energiebehoeftes. Het is een draagbare, plug en play stroomvoorziening dat door te stapelen in capaciteit uitgebreid kan worden. Daarmee is Wattsun geschikt voor talloze toepassingen, van het opladen van camera’s tot stroomvoorziening voor lichtsets. Hiermee wordt het eenvoudig om continue draagbare stroom beschikbaar te hebben op elke gewenste (film)locatie.

De basis module is de Dock welke is voorzien van een 230 Volt stopcontact. De modules kunnen eenvoudig op- en af gestapeld worden waardoor je zelf de gewenste capaciteit bepaald. Wattsun bestaat uit een Dock en een Pack. Samen vormt dit een Stack. Het maximaal vermogen is 2000 Watt continu. De ‘Dock’ is de basis module en heeft een capaciteit van 1 kWh. De ‘Packs’ hebben per stuk een vermogen van 1,5kWh.

De Dock bestaat uit een batterij en een omvormer om de opgeslagen energie om te zetten naar 230 Volt. Op een handig display is alle belangrijke informatie in één oogopslag te zien. Een Pack bestaat uit een batterij, een slim besturingssysteem en vijf ledlampjes die de huidige batterijstatus aangeven. Door een Pack op de Dock te stapelen wordt deze automatisch gekoppeld aan de Dock. Zo kan naar wens de capaciteit worden uitgebreid. Is een Pack leeg? Wisselen maar. Zo blijf je continu van energie voorzien. De zekerheid van netstroom maar dan waar en wanneer je maar wilt. Je bent onafhankelijk, hebt geen kabels nodig en het is direct inzetbaar. De zuivere en constante spanning maakt Wattsun ook geschikt voor gevoelige apparatuur zoals laptops.

De modules kunnen afzonderlijk of gestapeld opgeladen worden met zonnepanelen of (groene) netstroom. Wattsun is schoon, geruisloos en maakt het mogelijk groene energie overal in te zetten.

Mobiel

Wattsun is draagbaar en je kan de wattsun eenvoudig op en af stapelen en overal mee naar toe nemen. Het product biedt zo vrijheid om overal, binnen en buiten, al je elektrische apparaten direct van energie te voorzien. Met één druk op de knop zet je Wattsun aan en kan je inpluggen.

Medio 2017 zal een eerste limited edition van het product beschikbaar zijn. Momenteel zit het product nog in een testfase en daar kan je vanaf maart 2017 aan mee doen.

Ben je een visagist en wil je zelfstandig kunnen opstarten; heb je een oplossing nodig om je productiekantoor op lokatie te laten draaien; wil je je batterijen op een onmogelijk plek alvast opladen? Kortom: heb je interesse om de Wattsun uit te proberen op de set? Meld je dan aan via info@greenfilmmaking.com Wij zorgen met Wattsun voor een goede testsituatie en je betaalt geen geld voor deze proef.