Op 23 en 24 Mei zal Green Film Making met maar liefst twee seminars en een stand aanwezig zijn op het AV Festival in de Kromhouthal in Amsterdam. Dit is voor ons het perfecte moment om onze nieuwe campagne te lanceren! Deze is gemaakt door een team onder leiding van regisseur Gabriel Bauer en fotograaf Betul Ellialtioglu en verbeeldt de speerpunten van Green Film Making: catering, transport, art department en energie. In aanloop naar het festival zullen de beelden voor het eerst via de nieuwsbrief en Facebook te zien zijn. Op het festival zelf zijn ze als serie te bewonderen. Kom ons bezoeken op het AV Festival 2017!

Seminar ‘DHBO-kit (Duurzame Hulp Bij Opnamen)’

Benieuwd naar wat je vanaf het begin van je productie kunt doen om duurzaam te werken? Welke kennis er nu al voorhanden is en hoe je die zonder veel moeite meteen kunt inzetten? Els Rientjes van Green Film Making geeft je tijdens de seminar ‘DHBO-kit voor duurzaam produceren‘ advies en handige tips waar je direct mee aan de slag kunt! Ze presenteert de nieuwste technieken op het gebied van logistiek, water, catering, transport en energie en deelt ervaringen uit andere producties. Ook zullen verschillende duurzame leveranciers aanwezig zijn waar je direct kennis mee kunt maken.

Waar: de Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam

Seminar 1: 23 MEI van 6:00 PM – 6:30 PM

Seminar 2: 24 MEI van 11:15 AM – 11:45 AM

Je hoeft je niet in te schrijven voor deze seminars, maar kom op tijd want vol is vol!

Verder zijn we het hele festival te vinden bij stand C-4 met tips, filmpjes en natuurlijk onze nieuwe campagne!

Green filmmakers kunnen via ons een korting krijgen van 50% op de entree voor het festival! Mail ons op info@greenfilmmaking.com om de kortingscode te ontvangen. Voorwaarde is dat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief!

AV Festival

Het AV Festival is een nieuw festival voor tv-, film-, en new media makers. Lezingen, user groups, stands, foods & drinks, zomers: het zijn de ingrediënten van het AV Festival. Mobile Journalism is het thema.

Wat is er allemaal te doen?

  • Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van AV.
  • Luister naar de ervaringen van nationale en internationale toppers.
  • Neem deel aan één van de user groups.
  • Beleef de mogelijkheden van Virtual Reality in the VR Area.
  • Doe mee aan de 48 Minutes Contest.
  • Bekijk hoe een film wordt gemaakt op OPEN SET.
  • Loop niemand mis dankzij de Handshake-app.
  • Praat bij met collega’s onder het genot van een hapje en een drankje.

We zien je graag op 23 & 24 Mei in Amsterdam!