Goed nieuws voor gaffers die een elektrische generator willen gebruiken op de set van grotere producties: de GreenBattery komt er nu ook aan in medium uitvoering, met een vermogen van 30-35 KVA! Hij is licht op de weg en past op een parkeerplek in de binnenstad. En natuurlijk het grootste voordeel op de set: hij is muisstil. De medium GreenBatteries worden deze maand getest op verschillende festivals en zijn dus binnenkort beschikbaar voor verhuur voor producties.

Het totale aanbod van GreenBattery is nu:

5 x klein formaat (5 KVA)
2 x medium formaat (30-35 KVA)
8 x groot formaat (50 KVA) (deze versie is zwaar en minder makkelijk te vervoeren)

De GreenBattery is inmiddels naast Haarlem ook in Amsterdam verkrijgbaar. Dat scheelt weer CO2 op transport! Huren? Neem dan direct contact op met Han Huiskamp.

 

Greenbattery op de set van Debiel (In-soo Productions)